ТИ СИ ГЕРОЙ!!!
Мамо, ти си най-добрата!
Труд полагаш всеки ден
и не знам какво ще правя,
АКО ТИ НЕ СИ ДО МЕН!
Не разбирам как успяваш,
но усмихнеш ли се ти,
топла обич ми даряваш -
ВЛИЗАШ В МОИТЕ МЕЧТИ!
Хич не ме интересуват
караниците ми с теб -
нека всички тука чуят:
ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ДО ТЕБ!
Знам, че съм беля голяма,
но си ти животът мой!
Още нещичко за мама:
ТЯ Е ИСТИНСКИ ГЕРОЙ!
Най-добрата на света,
мамо, вече те наричам.
И завършвам със това,
ЧЕ, МАМО, ТЕ ОБИЧАМ!!!
© Ралица Костова Все права защищены