14 авг. 2021 г., 09:49  

Ти си моя блян 

  Поэзия » Любовная
298 0 0

Заспивам в тишината

на своя сладък блян.

Ще ме огрее светлината

на ангел в лъчи облян.

 

Ще гледаме звездите над нас,

ще се усмихва на нас Луната

и в този хубав, приятен час

ще ме упои на теб красотата.

 

Ти си вълшебница чудесна

и пречисти моята душа.

Добра, красива, интересна -

с теб болката ще разруша...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??