22 февр. 2008 г., 09:44

Ти си моят храм 

  Поэзия
639 0 24

Стаен във мислите ми връщаш се като "прокоба".

Засядаш в гърлото ми и обсебваш ме за миг.

С ухание предишно на горчиво вино

те изпивам и съм жадна,

простила всички грешки

и минали и бъдещи,

защото ти си моят храм.

Любовта ти се разлива в мен

и съм щастлива.

От танца влюбен на страстта, горя.

В прегръдката ти чувствам, че съм жива.

И твойта обич дори на клада

за нищо няма да я заменя.

 

Т.К.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??