13 сент. 2007 г., 19:38

ТИ СИ МОЯТ СЪН 

  Поэзия
723 0 6

Ти си моят сън вълшебен,
с бели гладиоли подсладен.
Твоят лик ми е потребен,
от него бивам осветен.

Докога ще те жадувам
като чиста изворна вода.
Омръзна ми да те сънувам
и да те губя след нощта.

В песните пак теб откривам,
с ноти е пълна моята душа.
Прегръщам плахо тъмнината,
подавам ти сега ръка.

Ти си моят сън вълшебен
като че ли без край.
Няма да съм аз последен,
открил в сънищата рай.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??