14 сент. 2018 г., 19:46

Ти си моята муза 

  Поэзия » Свободный стих
718 3 2

той е моят принц
но аз не съм неговата принцеса
той е нощта, аз съм денят.
срещаме се някъде тайно по средата.
и там в изгрева знам, че всичко е възможно.
****
липсваш ми, а дори не съм те имала. И ако това не е лудост, не знам какво може да е.
все едно гледам в огледало душата си. Все едно сме родени един за друг.
..
не съм художник да те нарисувам мога да те обрисувам в думи .
***
как се сдържа истинската усмивка?
****

спрях да вярвам в мъжете,
но после ти се появи
и за секунди преобърно света ми.
не си отивай.
не смей.
стой възможно по-близо до мен.
дръж ме здраво
и ме обичай.
***
Днес валя дъжд.
Аз танцувах сама...
Не плаках.
Сетих се за теб.
И се усмихвах.

 

© Ива Гачкова Все права защищены

кратки изречения, пълни с много чувства и мисли.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??