15 авг. 2013 г., 18:52

Ти си моята светлина 

  Поэзия » Любовная
1267 0 4

За тебе аз съм като нощна пеперуда,

ти си светлината в мрака, способна да погубва.

Знам, че ти се струва странно и безкрайно чудно,

но просто се нуждая от нея до полуда.

 

Ти си моето истинско спасение,

дори да се изгубя в огъня, във светлината,

ни най-малък страх, нито опасение,

карат ме в забвение да те изпратя. 

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??