17 апр. 2010 г., 00:33

Ти си просто лъжа 

  Поэзия » Любовная
666 0 2

Ти си просто лъжа

 

Колко истини от мене скри,

колко думи лъжовни изрече?

На любовта с лъжи измени

и сърцето ми от теб се отрече.

 

С тебе живях, но щастлива не бях,

любовта ти разделяйки с други,

сълзите горчиви в шепи събрах,

болката страшна в душата приспах.

 

Много видях и много търпях,

давах ти обич и вярност,

нощем не спях, денем мълчах,

преглъщайки твоята коварност.

 

Сляпа да бях - да не виждам

как сърцето ти предателски тупти!

Глуха да бях - да не чувам

измамния шепот от твоите лъжи!

 

Но за мен всичко приключи

и слагам край на това!

Тръгвай си! Чакат те други -

при тях потърси любовта!

 

... За мен ти си просто лъжа!

 

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??