30 мая 2007 г., 21:39

Ти си първата на Нагим  

  Поэзия
731 0 26

По стиха на vesi-lina ( Веска Алексиева )  - „Аз съм ти седмата...Нагим”

 

 
Принцесата във приказката беше.
Красива като кръглата луна.
В самотна кула,
дом насред звездите,
а долу нейде имаше река.
Лудее огънят във теб.
Стихия.
Изпепелява всички неприели
любовта.
Магия бяла. Буен вятър.
Ала не мога да ти устоя.
Аз седем пъти минах,
пръв останах.
Нагим съм. Ти си моята жена.
Опазих те от нови ветрове,
от бури.
А есента...ще бъдат нашите деца.

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??