23 нояб. 2008 г., 21:11

Ти ужасно приличаш на мама... 

  Поэзия » Другая
1595 1 12

 

Ти ужасно приличаш на мама –
имаш същите топли очи.
Нека вън още малко остана.
Ще си дойда, не се тревожи.

Ще се върна сама. Ще разкажа
от игла до конец своя ден,
както винаги – мъничко важна,
много влюбена, луда съвсем.

Успокой се, ще бъда разумна.
Снощи дълго лекувахме раната.
До разсъмване с мен беше будна.
Смърт, ужасно приличаш на мама.

© Лили Радоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??