24 нояб. 2006 г., 21:42

Ти знаеш 

  Поэзия
711 0 1

Ти знаеш как изтръпвам,
когато чуя думите за любовта,
и знаеш как бушуват страстите в кръвта.
 
Ти знаеш как боли,
когато си далече ти,
и знаеш как, не заспивам до зори!

Ти знаеш как и колко вярвах в любовта,
и знаеш колко пуста е нощта сега!
 
Ти знаеш всичко за това,
че пленница сам твоя и  дори слуга,
и знаеш, че без теб замръзва ада в самота!

Ти знаеш всичко за това,
е да, ти знаеш мойта истина една,
че  обич давах ти без лихва за това!

Ти знаеш,но не знаеш че сега,
в очите ми, които ти жестоко нарани,
не остана място вече за сълзи
!

© Силвия Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е, интересно е.
    (само това "дори слуга" малко не ми допадна)

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??