Ти знаеш, как да ми го вдигнеш
за да удари горна граница -
И много често точно това правиш
по-бързо даже от светкавица...
Умееш го, признавам, гениално!
Това е дарба и талант в едно!
А е за тебе постижение нормално,
като полетът гравитационен на листо...
Ти знаеш, как да ми го вдигнеш!
И през деня, и даже в тъмното...
Достатъчно е само да пристигнеш
и за миг... ми вдигаш кръвното...
07.04.2024.
© Георги Каменов Все права защищены
Мерсаж.