Tи искаш любовта да е само твоя...
Искаш да я притежаваш... искаш да съм само твой...
За изневяра ставаш убийца, без лице и душа...
мракът те затваря в тъма.
Искаш да пронижеш сърцето ми със страстта...
Криеш истинското си лице, за да не мога да те разбера.
Плачеш и се смееш, защото си влюбена...
С нокти пробиваш кожата ми нежна и потича кръв.
Ах, как исках да те срещна такава, тиха убийца...
(Писах го, докато слушах песента на Jelena Karleusa-tihi ubica)
© Бен Ар Все права защищены