18 mar 2008, 20:29

Тиха убийца 

  Poesía » Otra
759 0 6

                     Tи искаш любовта да е само твоя...

                     Искаш да я притежаваш... искаш да съм само твой...

                     За изневяра ставаш убийца, без лице и душа...

                     мракът те затваря в тъма.

                     Искаш да пронижеш сърцето ми със страстта...

                     Криеш истинското си лице, за да не мога да те разбера.

                     Плачеш и се смееш, защото си влюбена...

                     С нокти пробиваш кожата ми нежна и потича кръв.

                     Ах, как исках да те срещна такава, тиха убийца...

 

 

(Писах го, докато слушах песента на Jelena Karleusa-tihi ubica)

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??