22 янв. 2017 г., 17:36

Тихо 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
1011 4 5

Запази ме в тайна,

дълбоко в теб,

дълбоко в сърцето си. 

Недей да казваш на никого 

Как,

какво,

къде,

защо.

Не казвай

как те целувам, 

какво ти говоря,

къде те докосвам.

Защо те обичам.

Аз зная.

Ти знаеш.

За тях сме загадка.

Нека не знаят,

за да спим спокойно,

Когато дойде ден да се съдим.

Грешни ли сме или просто щастливи...

дано не са досетливи,

да сложат маски лъжливи,

да се намесят в живота ни лукави и горделиви,

хора завистливи.

Тихо пази, 

за да не чуят, че идваш при мен...

на пръсти влезни,

кротко глава сведи,

на рамото ми се облегни, 

отдъхни

затвори очи,

притихни.

Преплети пръсти,

тела,

души...

Само тихо пази.

© Rumyana Momchilova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??