15 мар. 2007 г., 21:10

Тихо е в мен 

  Поэзия
843 0 0
Сред окен вървя,
хладно е в нощта.
В сърцето кървя,
къде изгубих деня?

И тихо е в мен...
... брега е студен.
Защо съм сама...
сред тази тъма?

В здрача се моля,
в очите - лунни сълзи,
душата ми е без воля,
вече има само вълни.

Сред сини вълни
и вятър от звезди,
днес намерих лъчи...
в твоите очи.

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??