10 нояб. 2023 г., 12:33

Тишина 

  Поэзия » Любовная
133 2 1
ТИШИНА

 

И трупаш!

Пазиш!

Къташ някъде дълбоко.

Събираш всичко…

И мълчиш!

Какво ли?

Просто болка.

Затваряш си очите…

И мълчиш!
Не пускаш нищо!

Не спира да гори!

В душата ти…

Като отрова…

Не говориш!

Тихо е, нали…
Какво ли толкоз?

Просто болка!

 

И после идва бурята…

След тишината!

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??