Усетих тишината в гласа ти
спокойствие в очите ти игриви
какво като си само в ума ми
ще те намеря с моите инстинкти.
Ще бродя по улици, площади
зад всеки ъгъл ще надничам
ще хвърлям поглед зад огради
открия ли те към теб ще се затичам.
Ще те прегърна с поглед, тихо ще приседна
ще те покрия с целувки, в ума си
ще те помилвам и после ще изчезна
и ще живея само с тези силни страсти.
© Hristo Hristov Все права защищены