26 dic 2023, 13:26

Тишина 

  Poesía » De amor
110 0 0

Усетих тишината в гласа ти

спокойствие в очите ти игриви

какво като си само в ума ми

ще те намеря с моите инстинкти.

 

Ще бродя по улици, площади

зад всеки ъгъл ще надничам

ще хвърлям поглед зад огради

открия ли те към теб ще се затичам.

 

Ще те прегърна с поглед, тихо ще приседна

ще те покрия с целувки, в ума си

ще те помилвам и после ще изчезна

и ще живея само с тези силни страсти.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??