27 нояб. 2009 г., 08:19

Тишина 

  Поэзия » Любовная
798 0 30

 

Мълчим без дъх и само с поглед

проникваме един във друг...

И сякаш птици са пред полет

душите, срещнали се тук -

на тази мъничка планета,

познали радост и тъга.

 

 

Лъчиста - тишината свети

в очите ни като сълза...

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??