22 янв. 2010 г., 12:44

Тишина след съвършенство... 

  Поэзия » Любовная
603 0 0

Затворено отдавна,
пианото мълчи...
свидетел ням сега е
на огнени искри...

Застанал си до него,
поглъщаш ме с очи...
в сърцето ми пленено
тиха музика звучи...

Вкопчваме се жадно
в този кратък миг...
и след нежните акорди
извисява сластен вик...

Бурно, истинско и страстно...
с жест единствен на блаженство
става толкова прекрасно...
тишина след съвършенство!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??