23 сент. 2008 г., 16:49

Тишина за слушане... 

  Поэзия » Другая
1652 0 23
на Фанагория

Тази нощ е гореща и суха,
като прилеп се блъска из стаята.
Тишината е само за слушане -
някой път ще я взема назаем.
В тъмнината на свитите шепи
всяко лято изглежда наужким.

Ако кажа... Ще бъде нелепо,
но луната прилича на пушка.

2005

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??