6 дек. 2011 г., 13:13

Тишината блести над потока 

  Поэзия » Любовная
487 1 3

Тишината блести над потока,

оглушал от въздишки и смут.

Търси своята вярна посока

посребреният вятър от студ.

 

Той се лута по пътища стари,

търси нечия скрита следа,

а душата му – глас от олтара,

се превръща в сълза на дъжда.

 

Живка Юрукова

 

© Живка Юрукова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??