6.12.2011 г., 13:13 ч.

Тишината блести над потока 

  Поезия » Любовна
510 1 3

Тишината блести над потока,

оглушал от въздишки и смут.

Търси своята вярна посока

посребреният вятър от студ.

 

Той се лута по пътища стари,

търси нечия скрита следа,

а душата му – глас от олтара,

се превръща в сълза на дъжда.

 

Живка Юрукова

 

© Живка Юрукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??