7 апр. 2018 г., 02:59

Тивка војна 

  Поэзия » Любовная
401 1 0


Ти објавив тивка војна
реков прва ќе стигнам на целта
ветив ќе се заљубам со сите нишани
ќе засадам дрвце
ќе се родат плодови за сите нас
почнав тивка војна
војна што трае со години.

© Sanja Atanasovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??