7.04.2018 г., 2:59 ч.

Тивка војна 

  Поезия » Любовна
335 1 0


Ти објавив тивка војна
реков прва ќе стигнам на целта
ветив ќе се заљубам со сите нишани
ќе засадам дрвце
ќе се родат плодови за сите нас
почнав тивка војна
војна што трае со години.

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??