Когато събереш всички неща в едно
и поставиш ситото да ги пресееш,
остава ти единствено в тебе То,
сърцето, което винаги копнее.
Тогава постави ги на везната
и ако То е по-тежкото от Тях,
вземи в ръцете си съдбата
и То ще те намери и без Тях.
© Йордан Малинов Все права защищены