25 сент. 2010 г., 20:44

Точният човек 

  Поэзия » Любовная
698 0 3

Точния човек


Исках да си ти!

Но няма как...

Понякога така се случва.

Исках да си слънцето във моя мрак,

но бил си само точка светлина.

Исках ти да ме прегръщаш

и да усещам топлите ти устни върху мен.

Не искам много,

а в замяна бих ти дала всичко!

Защото знам,

че ти си точният човек

в най-неточното за мене време!

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??