Частица от сърцето ми ти давам,
моля те не я губи!!!
Заедно с нея ще получиш
и несбъднатите ми мечти.
Малко ме е страх да ти се доверя,
но вярвам, че ти си различен.
Не си като онези мъже-"деца",
които не мислят със своята глава.
Страх не страх - вече те обичам.
Късно е и безсмислено да го отричам
С всеки миг, прекаран с теб,
животът ми се струва някак си по-лек.
© Пенка Ламбева Все права защищены