Apr 24, 2009, 8:46 AM

Точният за мен 

  Poetry » Love
533 0 1

Частица от сърцето ми ти давам,
моля те не я губи!!!
Заедно с нея ще получиш
и несбъднатите ми мечти.

Малко ме е страх да ти се доверя,
но вярвам, че ти си различен.
Не си като онези мъже-"деца",
които не мислят със своята глава.

Страх не страх - вече те обичам.
Късно е и безсмислено да го отричам
С всеки миг, прекаран с теб,
животът ми се струва някак си по-лек.

© Пенка Ламбева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Частица от сърцето - заедно с нея. Предполагам, че тези са от най-ранното Ви творчество
Random works
: ??:??