7 окт. 2020 г., 14:52

Тогава 

  Поэзия » Любовная
575 2 2


Ако може да обичаш-
ще бъда твоя.
Ако вярваш в мен-
ще се боря за теб.
Ако страст е твоят живот-
ще бъда негово вдъхновение.
Ако под пороен , силен дъжд
не се боиш да бъдеш с мен.
Ако очите ти
виждат, това което и моите...
Тогава, дари ми, дари ми твоите нощи.


Ела сгуши се при мен,
ако светът ти се стори студен.
Почерпи се от моето свежо, спокойно лице,
ако пътят ти е бил тежък и яден.
Чувствай душата ми сега и утре и пак,
ако станеш беден и самотен.
Празнувай с мечтите ми омайни,
ако дните станат сиви и потайни.
Дари ми, дари и страхове и успехи,
когато си до мен и далеч.
Тогава, тогава ще бъда
твоят извор на сила

 

 

 

 


 

© Tebasile Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??