30 сент. 2013 г., 22:11

Той (Данчо) 

  Поэзия
766 0 2

Появи се в живота ми, тъй ненадейно,

когато мислех само за това,

че ученето просто принуждава

да пренебрегнем мисълта за любовта!

 

Но неговата неочаквана поява

разби всеки подочуван мит

и с усмивката си просто ми подсказа,

че животът можел и да има хубав лик!


Макар да не му повярвах много лесно,

поради страха от миналите дни,

отвътре нещо ми подсказа,

не го изпускай, а до себе си го запази!


Сега, когато е до мен, благодаря на Бога всеки ден,

че избра момчето на мечтите ми да срещне мен

и ми помогна някак да му позволя

да разбие стената пред моята душа!

 

Обичам го и искам да го знае,

Обичам го и нека всеки разбере,

това момче дойде и ми показа,

че любовта пред нищо неможе да се спре!

 

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??