10 апр. 2010 г., 08:53

Той не е умрял!!! 

  Поэзия
732 0 1

Не стойте на надгробния му камък, не ридайте!

Него там го няма.

Той е в слънчевия лъч, който видиш, когато се събудиш,

във вятъра, който гали косите ти,

във онзи странен, нежен полъх.

Не стойте на надгробния му камък, не ридайте!

Него там го няма, той не е умрял!!!

© Габриела Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??