Не ми сваляй звезди,
аз искам утрото с теб да посрещна.
Не искам разкош… а – мечти,
искам вечеря уютна на свещи.
Не ми трябват големи букети
в един-единствен ден на годината,
достатъчно е кокиче в ръцете,
дори едно малко безименно цвете,
стаило покоя на нощта и градината,
тихо скътало в очите ти изгрева…
… и една усмивка леко да ме погали…
Искам... искам толкова малко!