Толкова
нежно
аз те обичам,
толкова
нежно
ти ме обичаш,
толкова
нежно
ний се целуваме,
толкова
нежно
нейде пътуваме...
Толкова
нежно
със устни
се галиме...
Толкова
нежно
във обич
се палиме...
понякога,
даже,
наместо целувка
моят дъх
с твоя дъх
- нежна милувка...
КА
© Калин Алекс Все права защищены
Шрифта не знам защо така е излезнал,опитах се да го редактирам,но не успях...
Но открих,че във всеки момент като четеш и натиснеш плюсчето под "шрифт"
шрифта се увеличава,моля,ползвайте тази възможност