26 мар. 2013 г., 22:55

Толкова значим 

  Поэзия » Любовная
722 0 1

За теб, любов, бих дала всичко,

за теб, една единствена...

Нима не чу моя зов, моите слова?

Тук ли си, любов?

 

Тук ли си, къде изчезна?

Вдън земя се скри,

когато пак те викам, искам те по-силно дори.

 

Искам те по-силно от всичко друго,

само при мисълта сърцето ми забива лудо.

Любов, нужна си ми, ела,

не ме пренебрегвай, а отпий от мен сега.

 

Отпий ме нежно, бавно,

за никъде не бързай ти.

Има време. Отпий, спри, почини си

и отново пий от мен.

 

Пий ме, аз се давам безусловно

на теб - моя любов.

Щастието твое мое е,

виждаш блясъка в очите ми, виждаш го.

 

На теб се давам, скъпи мой,

погали нежно моята ръка, вкуси от устните ми,

погледни очите ми и ще разбереш

колко много може да значи един мъж за една жена!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??