на Габриел
Ей така, неочаквано дори за мен,
получих от детето топла ласка!
Небето, декемврийско в този ден
сияеше с кристалната си маска.
Детето, първият ми внук
целуна камерата на скайпа!
И този от хиляди километри звук
в душата ми, топло запечата...
© Стойчо Станев Все права защищены
Приеми моите сърдечни поздрави!