22 мар. 2020 г., 01:10

Топлина 

  Поэзия » Любовная
494 0 0

Небосводът осеян е със звезди,

лъчите им галят ме в мрака.

Сърцето ми, що от студ се заледи,

изпълнено е с надежда, тебе чака.

 

Чезне зимата студена,

от която бях смразен.

Ти за мене си родена

и аз за тебе съм роден...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??