22.03.2020 г., 1:10 ч.

Топлина 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Небосводът осеян е със звезди,

лъчите им галят ме в мрака.

Сърцето ми, що от студ се заледи,

изпълнено е с надежда, тебе чака.

 

Чезне зимата студена,

от която бях смразен.

Ти за мене си родена

и аз за тебе съм роден...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??