Mar 22, 2020, 1:10 AM

Топлина 

  Poetry » Love
484 0 0

Небосводът осеян е със звезди,

лъчите им галят ме в мрака.

Сърцето ми, що от студ се заледи,

изпълнено е с надежда, тебе чака.

 

Чезне зимата студена,

от която бях смразен.

Ти за мене си родена

и аз за тебе съм роден...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??