25 дек. 2015 г., 16:43

Топлината покорява 

  Поэзия » Любовная
340 0 0

                                                              Топлината покорява

 

 

Вейки покрити със скреж....

Образ отлита, оставил копнеж....

Устни топли! Огънят снега топи...

Сълзи горещи!  Природата трепти.

 

Времето отмерва съдбата,

секундите гонят стрелката.

Не си отивай! Никой не заминава.

Топлината студа покорява.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??