24 сент. 2006 г., 17:55

Топъл хлад 

  Поэзия
810 0 4

В стаята е тъмно...
звук от падаща вода...
На стената, по паното стръмно
се вижда сянка на две тела...
Цветен аромат и свежото дихание
на мътна светлина пронизва
с топъл хлад и неясно ухание...
Легло застлано с розови листа
и мечтата за кафе на сутринта...
Топъл хлад в две кристални чаши...
Топъл хлад и по лицата наши...

© Васи Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??