30 мая 2012 г., 11:08

Торбаланка 

  Поэзия » Гражданская
708 0 15

 

Всяка малка калпазанка,

дето в къщи хич не слуша,

плашат я със Торбаланка,

дойде ли им пак до гуша...

 

Тая страшна Торбаланка,

за деца неканен гост,

си е съща индианка,

пред контейнера на пост.

 

Тя деца си има мнооого,

няма тях с какво да храни...

Търси в кош със еко-лого

дрехи и храни отбрани.

 

Тая нейна интеграция

май тепърва предстои...

Отстоява си от нацията

не дечица, а пари...

 

Споко, бе дечица мили,

няма да ви предадат...

Вашите се молят силно

нервите да издържат...

 

 

 

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??