Всяка малка калпазанка,
дето в къщи хич не слуша,
плашат я със Торбаланка,
дойде ли им пак до гуша...
Тая страшна Торбаланка,
за деца неканен гост,
си е съща индианка,
пред контейнера на пост.
Тя деца си има мнооого,
няма тях с какво да храни...
Търси в кош със еко-лого
дрехи и храни отбрани.
Тая нейна интеграция
май тепърва предстои...
Отстоява си от нацията
не дечица, а пари...
Споко, бе дечица мили,
няма да ви предадат...
Вашите се молят силно
нервите да издържат...
© Сиси Всички права запазени
Поздрави, Сиси!