31 июл. 2007 г., 15:48

ТОСТ ЗА ТЕБ 

  Поэзия
1035 0 8
Тост за теб

За твоето щастие пия,
но всяка глътка горчи.

За твоето щастие пея,
а песента като рана кърви.

За твоето щастие давам
живота си, цял го вземи.

Своето щастие сменям
за твоето и макар да боли,
за твоето щастие плача,
но плача със ЧИСТИ СЪЛЗИ.

© Мари Пиф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??