31.07.2007 г., 15:48 ч.

ТОСТ ЗА ТЕБ 

  Поезия
944 0 8
Тост за теб

За твоето щастие пия,
но всяка глътка горчи.

За твоето щастие пея,
а песента като рана кърви.

За твоето щастие давам
живота си, цял го вземи.

Своето щастие сменям
за твоето и макар да боли,
за твоето щастие плача,
но плача със ЧИСТИ СЪЛЗИ.

© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??