Това... е любов
Дребните неща и жестовете малки.
Измълчаните сълзи. И думите боси.
Нежността в докосващи пръсти -
докосване с вкус на огън.
Вярата и изкуплението в две ръце.
И изтръпналото от обичане сърце.
Това е любов. Истинската.
Когато обичат се същности
и пресичат се разстояния.
Нежности се обичат.
Когато боли. В сълза спира времето.
Това е любов. Последната.
Когато тишината онемява,
тогава написва се стих.
И се събираш. В любов...
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены