12 oct 2013, 14:04

Това е... любов 

  Poesía » De amor
395 0 0

Това... е любов

 

Дребните неща и жестовете малки.

Измълчаните сълзи. И думите боси.

Нежността в докосващи пръсти -

докосване с вкус на огън.

Вярата и изкуплението в две ръце.

И изтръпналото от обичане сърце.

Това е любов. Истинската.

 

Когато обичат се същности

и пресичат се разстояния.

Нежности се обичат.

Когато боли. В сълза спира времето.

Това е любов. Последната.

 

Когато тишината онемява,

тогава написва се стих.

И се събираш. В любов...

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??