С теб се срещнахме случайно и влюбихме се двама,
пожелахме да сме заедно и да не срещнем повече измама.
Повярвах аз във твойте малки блестящи очи
и се отдадох изцяло на това, което и в двама ни гори.
Обичам те, мили, вярвам във теб,
моля те, не ме предавай,
а върви със мен напред по пътя, обсипан със лед!!!
04.01.2008 Посветено на човека, когото обичам от цялото си сърце!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены