Jan 4, 2008, 3:08 PM

Това, което и в двама ни гори 

  Poetry » Love
585 0 7

С теб се срещнахме случайно и влюбихме се двама,

пожелахме да сме заедно и да не срещнем повече измама.

Повярвах аз във твойте малки блестящи очи

и се отдадох изцяло на това, което и в двама ни гори.

Обичам те, мили, вярвам във теб,

моля те, не ме предавай,

а върви със мен напред по пътя, обсипан със лед!!!

 

04.01.2008 Посветено на човека, когото обичам от цялото си сърце!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??