4.01.2008 г., 15:08 ч.

Това, което и в двама ни гори 

  Поезия » Любовна
636 0 7

С теб се срещнахме случайно и влюбихме се двама,

пожелахме да сме заедно и да не срещнем повече измама.

Повярвах аз във твойте малки блестящи очи

и се отдадох изцяло на това, което и в двама ни гори.

Обичам те, мили, вярвам във теб,

моля те, не ме предавай,

а върви със мен напред по пътя, обсипан със лед!!!

 

04.01.2008 Посветено на човека, когото обичам от цялото си сърце!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??